Eksklusive kameraer

Til den som har alt: Vi har testet syv eksklusive kameraer som både er kompakte og utstyrt med en sensor som minimum måler 17,3 x 13,0 mm.

5. april 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer eksklusive kameraer.

Det tidligere så øde ingenmannsland mellom speilrefleks- og kompaktkameraer er i dag blitt erobret av nye kameramodeller, som er proppfulle av spennende funksjoner, enorm fotoglede og store bildesensorer som løfter bildekvaliteten til hittil uante høyder.

I årevis var det en dyp og uoverkommelig kløft mellom speilrefleks- og kompaktkameraer. Også blant fotografer var det et hav av forskjell mellom dem som sverget til speilreflekskameraets rå styrke og fremragende bildekvalitet, og dem som knipset feriebilder med det lille, elegante kompaktkameraet. Mellom de to kameratypene lå det likevel også et ulmende behov for et kamera som kunne forene speilreflekskameraets bildekvalitet og profesjonelle yteevne med kompaktkameraets mindre fysikk og konstant nyskapende funksjoner.

Derfor bør du ha et kamera med stor sensor:

Et kompakt kamera som f.eks. Micro Four Thirds er konstruert uten speil. Derfor kan kameraet konstrueres så det blir langt mindre enn et speilreflekskamera. Bildekvaliteten er høy takket være den store sensoren.

Ved å velge en modell med et fast, lyssterkt og profesjonelt objektiv som f.eks. Fujifilm FinePix X100, sikrer man at skarpheten rekker helt ut i bildehjørnene.

Kanskje du er interessert i...