Lady Gaga Polaroid GL30

Kjøp Lady Gagas futuristiske kamerabriller

Polaroid går nye veier med en solbrille med innebygd kamera. Den er utviklet av sangerinnen Lady Gaga og er usedvanlig på mange måter, helt i hennes ånd.

10. januar 2011

Skulle du noen gang møte Lady Gaga med solbriller, er det nok lurt å oppføre deg noenlunde anstendig, da alt du gjør kan bli fotografert av brillene hennes.

Polaroid GL20

Polaroid har nemlig leid henne inn som kreativ direktør for en ny serie som heter Grey Label. I Las Vegas presenterte hun så de tre første produktene i serien. I tillegg til GL20, som solbrillen heter, var det GL30, en batteridrevet postkortskriver, som mobiltelefonen kan sende bilder til via bluetooth, og GL10, en digital utgave av de gamle polaroidkameraer, som skriver ut bilder rett etter at det er tatt.

Polaroid GL30

Kamerabrillen viser bilder og video på innebygde skjermer – på den utvendige siden, så tilskueren kan se bildet. Idéen til dette er bygd videre på et par briller Lady Gaga selv hadde laget til et av kostymene hennes. Her hadde hun montert to iPod-skjermer på en brilleinnfatning.

Polaroid GL10

På GL20 kan man ta av den ene armen av innfatningen, som også fungerer som en usb-nøkkel, der bildene er lagret eller sende dem direkte fra brillen til sosiale sider som Facebook.

GL10 kommer til USA i mai, til en pris på cirka 900 kroner, mens briller og bluetooth-skriver kommer senere på året. Prisene er ennå ikke annonsert.

Kanskje du er interessert i...