Casio spoler tiden tilbake

Det nye Exilim EX-ZR700 tar ekstra bilder, så du kan velge det beste actionbildet. I tillegg har det en smart makrofunksjon til å sørge for optimal dybdeskarphet.

2. februar 2013

Casio er kjent for å lage kompaktkameraer som kan ta mange bilder i sekundet, og det nye Exilim EX-ZR700 har da også et par gode kort oppe i ermet. Kameraets Triple Shot-funksjon sørger nemlig for å ta to ekstra billeder lynraskt før og etter at du har trukket ned utløseren, slik at du kan velge det beste av f.eks. action etterpå.

Man kan knipse med helt opp til 30 bilder i sekundet, og kameraet har såkalt high-speed autofokus, som kan stille skarpt på bare 0,18 sekund. Det er også en svært smart funksjon til makro, hvor kameraet tar en serie med bilder med forskjellit fokus og så setter dem sammen, slik at man får en høy dybdeskarphet hvor alt står skarpt.

Exilim EX-ZR700 har, tross de kompakte målene, 18x optisk zoom, som dekker området fra 25 mm til 450 mm. Det har innebygd optisk bildestabilisering, og kameraet har en oppløsning på 16,1 megapiksler. Prisen er 2499 kroner.

Kanskje du er interessert i...