Eksklusiv luksus fra Hasselblad

Det nye kompaktkameraet Hasselblad Stellar Special Edition byr på høy Sony-kvalitet i det indre og et ytre i ekstraordinært flotte materialer. Prisen er også noe ut over det vanlige.

Samarbeidet mellom Hasselblad og Sony kaster nå det andre kameraet av seg i form av det kompakte Stellar Special Edition. Spesifikasjonrne avslører at innmaten matcher Sonys kraftige modell Cyber-shot RX100 II, så man får blant annet en relativt stor Exmor cmos-sensor, som måler 13,2 x 8,8 mm.

Objektivet av merket Carl Zeiss dekker området fra 28 til 100 mm, og lysstyrken er høy på vidvinkel, nemlig F1.8. Man kan selvfølgelig ta bilder i raw-format og innstille eksponeringen helt manuelt, men der stanser også likhetene.

Når du kjøper Stellar Special Edition, kan du velge mellom håndgrep i kullfiber eller trematerialer, og kameraet kommer med en eksklusiv kameraveske i lær, som er utformet av et italiensk designsenter. Selv sømmen på kameraremmen og vesken er i ekstra lekker kvalitet. Selve kamerahuset kan fås i enten svart, hvitt eller oransje, og vesken kan fås i svart eller hvitt lær.

Så er det dette med prisen. Stellar Special Edition koster den nette sum av 2375 Euro - uten moms, så regn med en norsk pris på rundt 24 300 kroner. Men da kommer du også til å eie et kamera som de færreste i din omgangskrets noensinne har sett før.

Kanskje du er interessert i...