Samsung DV300F

Kameraet tar backup av bildene

Samsung er klar med en ny modell i serien av kompaktkameraer med to skjermer, og nyheten har en smart funksjon som sikrer bildene dine mot datasammenbrudd.

3. januar 2012

Vi har tidligere sett lommekameraer fra Samsung med to skjermer, men det nye DV300F er det første som også har innebygd Wi-Fi. Det betyr at man kan sende bilder i en e-post rett fra kameraet eller legge dem på tjenester som Flickr, Picasa Web Album eller Facebook, så snart man er innenfor rekkevidde av det trådløse nettverket. DV300F kan også automatisk sikre bildene mot datasammenbrudd og lignende ved å legge dem på Microsofts backup-tjeneste Skydrive, der man gratis får 25 gigabyte og også kan vise frem bildene til andre. I tillegg overføres bilder automatisk og trådløst til datamaskinen.

Har man en iPhone eller Android-telefon, kan man via en app fjernstyre kameraet trådløst takket være Wi-Fi-funksjonen. Skjermen på kameraets forside er på 1,5 tommer og betyr at personer man fotograferer, kan se hvordan de tar seg ut før man trykker på utløserknappen. Skjermen er også til stor hjelp når man tar selvportretter. Oppløsningen i kameraet er på 16,0 megapiksler, og det har 5x optisk zoom, som tilsvarer 25-125 mm.

Kanskje du er interessert i...