Nytt reisekamera fra Fujifilm

Nyheten FinePix F600 EXR kan nå registrere bevegelse og gjenkjenner severdigheter i nærheten

Fujifilm er nettopp kommet med en avløser for reisekameraet FinePix F550 EXR, som inneholder flere forbedringer. Den nye modellen, F600 EXR, beholder de kraftige funksjonene fra forgjengeren som fx 15x zoom, som dekker fra 24 mm til 360 mm, og bildebrikken er fortsatt en bakgrunnsbelyst EXR cmos-sensor med en oppløsning på 16,0 megapiksler.

Nyheten har fått lagt til funksjonen Motion Detection, som automatisk registrerer om noe i motivet beveger seg. Hvis det gjør det, blir ISO om nødvendig justert til topps, så lukkertidene kan bli kortere og dermed unngå bevegelsesuskarphet. Samtidig er den automatiske motivgjenkjennelsen blitt forbedret.

En annen nyhet er forbedringen av gps-funksjonen. FinePix F600 EXR har fått GPS Landmark Navigator, som gjenkjenner severdigheter i nærheten, og på skjermen vises det hvor de ligger i forhold til din egen posisjon, samt hvor langt unna de er. Kameraet kjenner til rundt en million severdigheter.

En tredje forbedring er en panorama-funksjon som lar deg ta hele motivet 360 grader rundt omkring deg. Du kan lese mer om nyheten her.

Kanskje du er interessert i...