Samsung-kamera med mobilt nettverk

Det nye Galaxy Camera kan stort sett det samme som firmaets smarttelefoner – bortsett fra det å ringe. Det har f.eks. på en kjempestor skjerm samt enten 3G eller 4G til data på farten.

30. august 2012

Med Samsungs nye Galaxy Camera kommer man nesten ikke nærmere å smelte kamera sammen med mobiltelefon. Nyheten deler mye av den samme teknologien som firmaets smarttelefon Galaxy SIII og har f.eks. en innebygd rask prosessor, den bruker operativsystemet Android 4.1 og har en kjempestor skjerm på 4,8 tommer til å styre alle funksjonene. Skjermen er i sakens natur berøringsfølsom.

Men nyhetene stopper ikke der, for Galaxy Camera har innebygd mobilt nettverk til enten 3G eller 4G, så man alltid har forbindelse til internett. Det er faktisk bare den manglende muligheten for å ringe til andre, som gjør at man ikke kan la telefonen bli igjen hjemme. Nyheten har selvfølgelig trådløst nettverk.

Kameradelen er også velutstyrt. Oppløsningen er på 16,0 megapiksler, og det er 21x optisk zoom som dekker området fra 23 mm til 481 mm. Funksjonen Auto Cloud Backup sørger for å ta en sikkerhetskopi av blinkskuddene til skyen når de er tatt. Du kan lese mer på engelsk om Galaxy Camera her.

Kanskje du er interessert i...