Supertynt kamera til den stilsikre

Blant Panasonics mange nyheter på CES, finner man de to kameraene Lumix DMC-FP5 og DMC-FP7, som begge er ekstremt tynne og i en svært elegant design.

Som så mange andre kameraprodusenter har Panasonic spart en rekke spennende produkter til dette årets elektronikkmesse CES i Las Vegas. Her finner man blant annet de to søsterkameraene Lumix DMC-FP5 og DMC-FP7.

Begge modellene er supertynne og utformet med et integrert objektiv, som har 4x optisk zoom. Den største modellen har en oppløsning på 16,1 megapiksler og en berøringsfølsom skjerm på 3,5 tommer, mens den lille har 14,1 megapiksler og en tilsvarende skjerm på 3,0 tommer.

Både FP5 og FP7 kan ta opp video i HD-kvalitet, og de har innebygd bildestabilisering, intelligent ISO-kontroll og motivgjenkjennelse. I tillegg kan man laste opp bilder eller videoopptak direkte til Facebook og YouTube. Modellene kommer i friske farger som blå, svart, sølv, hvit og rosa og gull. Prisene på Lumix DMC-FP5 og DMC-FP7 er ennå ikke fastsatt, men begge modellene vil være på det norske markedet i februar/mars.

Kanskje du er interessert i...