Samsung SH100

Trådløst nettverk i kameraet

Samsungs nye SH100 kan overføre bildene trådløst til datamaskin, tv eller mobiltelefonen. Du kan også bruke mobiltelefonen som live-view fjernkontroll.

Kompaktkameraer får flere og flere funksjoner, og Samsungs nye SH100 er ikke noe unntak. Foruten geotagging og video i HD, får du også innebygd trådløst nettverk.

På denne måten kan du plassere kameraet ved siden av datamaskinen, telefonen eller tv-en og overføre bilder uten ledninger. Du kan også overføre bilder til andre kameraer med innebygd Wi-Fi.

Det helt geniale er at du kan bruke din Samsung Galaxy som fjernkontroll. Her kan du på mobilskjermen få vist et live-view bilde av det kameraet ser, og ta bildet med mobilen. Det er ganske smart til gruppebilder, selvportretter, makrobilder og en rekke andre situasjoner. I juni kommer det en App til alle andre telefoner som har Android 2.2 og til Iphone4 med iOS v. 4.3 eller senere.

Samsung SH100 har 14,2 megapiksler og 5x optisk zoom. Det har en veiledende pris på 1800 kroner og kan fåes fargene svart, sølv og rød.

Kanskje du er interessert i...