Kameramobil til den fuktige høsten

Samsung er klar med en vanntett smartphone som kan både det ene og det andre. Med Galaxy Xcover kan du nemlig ta bilder og oppdatere Facebook i øsende regnvær.

15. august 2011

Nå trenger du ikke være bekymret for telefonen i det lunefulle høstværet. Samsung Galaxy Xcover tåler nemlig både vann, snø og støv. Telefonen har en berøringsfølsom skjerm på 3,65 tommer og benytter seg av operativsystemet Android 2.3.

Den nye kameramobilen er så robust og vanntett at den kan ligge i vann på en meters dybde i opptil 30 minutter uten å ta noen skade. Galaxy Xcover tåler også støt og slag, takket være glasset i skjermen, som er fire til fem ganger sterkere end vanlig glass. Galaxy Xcover beskyttes mot fukt og støv gjennom et tettsittende plastomslag. Tastaturet under skjermen er hevet,slik at man enkelt kan bruke mange av telefonfunksjonene selv om fingrene er våte eller man har hansker på seg.

Kameraet i telefonen har en oppløsning på 3,0 megapiksler, og det er innebygd LED-flash, så man også kan ta bilder i mørke. Galaxy Xcover har i tillegg alle de funksjonene man forventer av en moderne smartphone, og koster cirka 2000 kroner.

Kanskje du er interessert i...