OnePlus 6

OnePlus 6 utnytter de to objektivene til å lage portretter med uskarp bakgrunn.

© OnePlus

OnePlus 6 har dobbelt mobilkamera til god pris

Den nye smarttelefonen OnePlus 6 har en rask prosessor og et avansert kamera, men telefonen er langt billigere enn flaggskipene fra konkurrentene.

OnePlus 6 er den nye toppmodellen fra den kinesiske mobilprodusenten OnePlus, som har fått en stor tilhengerskare – blant annet på grunn av de offensive prisene deres.

OnePlus 6 er da også uvanlig billig til å være et flaggskip. 

Likevel har den dobbeltkamera og en av de raskeste prosessorene på markedet.

OnePlus 6 kamera

Det ene kameraet har en oppløsning på 16 megapiksler og optisk bildestabilisering, mens det andre har 20 megapiksler og blir brukt til å ta bilder med uskarp bakgrunn. 

Du får altså ikke både vidvinkel og tele, som på toppmodellene fra for eksempel Samsung og Huawei. Begge kameraene har en lysstyrke på F1.7.

Kameraene i OnePlus 6

Oneplus 6 har dobbeltkamera, akkurat som konkurrentene, men prisen er en helt annen. 

© OnePlus

OnePlus 6 kan ta bilder i råformat og filmer i 4K. Telefonen kan også lage slow motion-opptak med 480 bilder i sekundet i HD-oppløsning.

Skjermen på 6,3 tommer er av AMOLED-typen, som på flere av toppmodellene til konkurrentene, og oppløsningen er på 2280 x 1080 pixels, noe som stort sett matcher Huawei P20 Pro, men den er litt mindre enn på Samsung Galaxy S9+.

> Les alt om smarttelefoner her

Oneplus 6

Den nye smarttelefonen Oneplus 6 fås i svart og hvitt, og til en betydelig lavere pris enn konkurrentene.

OnePlus 6 pris

Tilbake til prisene, som altså er ganske så offensive.

OnePlus 6 kommer i fire versjoner. Den billigste med 6 GB RAM og 64 GB minne koster 4995 kroner, mens den største modellen med 8 GB RAM og 256 GB minne koster 6095 kroner.

Til sammenligning må du ut med rundt 7500 kroner for en Samsung Galaxy S9+ med 6 GB RAM og 64 GB minne, mens Huawei P20 Pro med 6 GB RAM og 128 GB minne koster i underkant av 8500 kroner.

Vi er allerede i gang med å teste telefonen, og vi er spente på om den lave prisen påvirker kameradelen i Oneplus 6.

Mye tyder på at Oneplus 6 også på andre punkter er en verdig konkurrent til toppmodellene fra de andre store produsentene.

Se sammenligningen vår av kameraene i Huawei, Samsung og Apples toppmodeller her.

> Du får mye mer ut av mobilkameraet ditt hvis du setter på eksterne objektiver. Få et 3-i-1-objektivsett til telefonen din med 2 nr. av Digital FOTO for 49 kr! Se tilbudet her

Kanskje du er interessert i...