OnePlus 7 Pro

Det nye mobilflaggskipet OnePlus 7 setter ny rekord når det gjelder oppløsning.

© OnePlus

OnePlus 7 setter ny rekord i pikselracet

Huawei rakk ikke å sole seg særlig lenge i glansen av sin høye oppløsning på 40,0 megapiksler i P30. Konkurrenten OnePlus er nemlig klare med et flaggskip som byr på hele 48,0 megapiksler og andre spennende nyheter.

Kinesiske OnePlus har nettop løftet på sløret for den nye OnePlus 7-serien, som særlig på fotofronten byr på en enorm overraskelse. 

7-serien byr på tre versjoner, der Pro-utgaven er utstyrt med tre kameraer på baksiden. Dette er ikke så uvanlig. Det som virkelig overrasker, er den høye oppløsningen som ett av kameraene kan levere. 

Tre objektiver og høy oppløsning

I hovedkameraet på OnePlus 7 Pro er oppløsingen nemlig oppe på rekordhøye 48,0 megapiksler, og telefonen overgår dermed de 40,0 megapikslene som Huawei P30 kan by på. Dessuten er hovedkameraet er lyssterkt med en blender på F1.7, og det har optisk bildestabilisering.

Det sekundære kameraet har har et teleobjektiv på 78 mm og en oppløsning på 8,0 megapiksler, mens det tredje kameraet er en supervidvinkel på 16,0 megapiksler.

Et nytt autofokussystem er utviklet med intelligent teknologi og benytter seg blant annet av laserfokus. Det nye kameraet har også en forbedret Nightscape-funksjon. 

>> Les også: 5 tips for bedre bilder med mobilen

OnePlus 7 Pro

OnePlys 7 Pro er utstyrt med tre kameraer på baksiden.

© OnePlus

Skjult selfiekamera i OnePlus 7

Selvfølgelig har OnePlus 7 et selfiekamera på forsiden. Det er bare ikke synlig. OnePlus har nemlig valgt en løsning der kameraet kan sprette opp fra toppen av telefonen når det skal brukes. Det betyr at skjermen på 6,67 tommer dekker hele forsiden helt uforstyrret.

Ellers skal skjermen også være den beste fra OnePlus noensinne. Vi snakker om en QHD+ AMOLED-skjerm på 4,49 millioner punkter og  90Hz, noe som betyr at skjermen blir oppdatert 90 ganger på bare ett sekund, og som skal gi en veldig flytende og flott skjermopplevelse.

>> Les også: Så god er Huawei P30

OnePlus 7 Pro

Selfiekameraet er dekket av safirglass og skal kunne tåle å bli åpnet og lukket 150 ganger om dagen.

© OnePlus

Også høy oppløsning i lillebroren

Den mindre og billigere OnePlus 7 har to kraftige objektiver i stedet for tre. Det primære har en Sony IMX586-bildebrikke med 48,0 megapiksler, blender F1.7 samt optisk  bildestabilisering. Det sekundære kameraet har 5,0 megapiksler .

OnePlus 7 Pro koster fra 7199 kroner, mens OnePlus 7 kan fås fra 5499 kroner. Seriens tredje modell er en 5G-versjon som ikke har fått en pris ennå.

Vi har allerede fått fingrene i den nye toppmodellen og er godt i gang med å teste den. Snart vil du kunne lese dommen vår i Utstyrsguiden her på siden.

>> Les også: Dette er de råeste mobiltelefonene

Kanskje du er interessert i...