Samsung Galaxy Note9

Samsung Samsung Galaxy Note9 har et dobbeltkamera med optisk bildestabilisering.

© Samsung

Samsung Galaxy Note9 finner feil i bildene dine

Samsungs hittil kraftigste smarttelefon Galaxy Note9 varsler deg hvis kameraet registrerer et bilde som for eksempel er uskarpt, slik at du rekker å ta et bedre et.

10. august 2018 av Kristoffer Engbo

Samsung Galaxy Note9 er den nye toppmodellen blant selskapets smarttelefoner, og på en rekke punkter er den kraftigere enn noen annen telefon Samsung har produsert.

Dette gjelder for eksempel batteriet, som er på hele 4000 mAh og skal kunne holde til en hel dags bruk. 

Dessuten fås telefonen med helt opptil 512 GB med lagringsplass og opptil åtte GB ram.

Kameraet i Samsung Galaxy Note9 har smart funksjon

Samsung Galaxy Note9 har fått det samme gode kameraet som Samsung Galaxy S9+, som vi har testet tidligere. 

De to kameraene har brennvidder tilsvarende henholdsvis 26 og 52 mm, og på vidvinkelkameraet kan du velge mellom blender F1.5 og F2.4.

Derimot skiller kameraet i Galaxy Note9 seg ut med en ny funksjon som Samsung kaller Flaw Detection, som kan spare mobilfotografer for mye hodebry. 

Har du nettopp tatt et bilde med Galaxy Note9, kan nemlig telefonen gjøre deg oppmerksom på om det er problemer i bildet.

På skjermen forteller den deg hvis den har registrert en person med lukkede øyne, at bildet er blitt uskarpt, at det er motlys eller at frontlinsen er fettete. 

Dermed kan du rekke å ta et nytt bilde uten feil.

> Les mye mer om Samsung her

Samsung Galaxy Note9

Kameraet i Samsung Galaxy Note9 har flere spennende funksjoner som gir deg bedre bilder. 

Samsung Galaxy Note9 pris

Skjermen er på hele 6,4 tommer, og det følger med en penn som kobler seg til Samsung Galaxy Note9 via Bluetooth. I tillegg å tegne med pennen kan du bruke den som fjernkontroll og for eksempel utløse kameraet.

Samsung Galaxy Note9 kommer i butikkene 24. august og har en veiledende pris på 9990 kroner for versjonen med 128 GB og 12 490 for utgaven med 512 GB.

Samsung Galaxy Note9

Den smarte S Pen-en forvandler Samsung Galaxy Note9  til et kreativt og effektivt verktøy som forenkler både arbeidet og hverdagen din.

Vi anbefaler: Fest ekstraobjektiver på mobiltelefonen

Du får helt nye muligheter hvis du setter et ekstraobjektiv på mobiltelefonen. Da kan du forvandle smarttelefonen til for eksempel et makrokamera, hvor du kan gå helt innpå detaljene.

Eksterne objektiver finnes i mange varianter, og akkurat nå får du et sett med både makroobjektiv, vidvinkelobjektiv og fiskeøyeobjektiv i én pakke når du tegner et abonnement på Digital FOTO. 

Se tilbudet her, og se objektiver i funksjon i videoen under. 

Kanskje du er interessert i...