© Digital FOTO

Gled deg til «Bedre bilder med et ekte kamera» i hele juni

Vi har alltid med oss telefonen og tar mange bilder med den, men det er ikke alltid den beste løsningen. Her i Digital FOTO har vi satt av hele juni til å vise deg hvordan et ekte kamera overgår kameraet du finner i telefonen din.

30. mai 2023 av Klaus Nygaard

Snart er det sommerferie, og mange tar årets viktigste og beste bilder. Problemet er bare at disse bildene ikke alltid blir så gode som ønsket. Det er mange begivenheter her i livet som fortjener god kvalitet – ikke bare i sommerferien.

Det kommer av at mange hverdagsfotografer bruker telefonen som kamera. Den duger også bra til visse ting, men i mange situasjoner blir ikke bildene gode nok. I hele juni kjører vi derfor en kampanje som setter fokus på de ekte kameraene og alt du kan få ut av dem.

Når du har tatt bilder i mørket, har du sikkert opplevd begrensningene du får med telefonkameraet ditt. Og har du prøvd å se nærmere på bakgrunnsuskarpheten telefonen din lager? Det er ikke vakkert. Og vi har ikke engang nevnt kvaliteten når du zoomer med mobilkameraet, der bildene dine blir både grumsete og uskarpe.

Sommerferien og mange av livets andre store begivenheter fortjener god bildekvalitet. Har du for eksempel gode bilder av dine nærmeste, eller er de tatt med en halvgod telefon?

Dette kan du glede deg til

I løpet av juni vil vi vise forskjellige eksempler på hvor mye du kan forbedre bildene dine – og deg selv som kreativ fotograf – ved å bruke et ekte kamera.

Vi har laget en veiledning som gir deg oversikt over de forskjellige kameraene og hvordan du kommer i gang med å bruke dem. Vi har også noen anbefalinger til kameramodeller som tar fantastiske bilder i alle mulige situasjoner uten å koste en formue.

Du får også en rekke videoer som viser alle forskjellene det er mellom telefoner og ekte kameraer. Gled deg også til en oversikt over knappene på kameraet, som gjør det enkelt å bruke, og mye annet bra gjennom hele juni. 

Kanskje du er interessert i...