Apple i spissen for trådløst korstog

Med sin nye iPhone har Apple for alvor blitt fanebærer for en trådløs fremtid som allerede er på full fart fremover.

27. september 2016

>Få et supergodt tilbud på et par stilige, trådløse Bluetooth-hodetelefoner.

Hverdagen blir mer og mer trådløs.

Dingser og diverse elektroniske forbrukerprodukter blir i økende grad fri for ledninger og kabler, og utviklingen ser ikke ut til å stoppe foreløpig.

Det siste eksempelet er Apple, som med sitt nye flaggskip iPhone 7 har gått et skritt videre i kampen for en trådløs fremtid.

Farvel til lydutgangen

Det er ikke lenger noen hemmelighet at Apple i forbindelse med lanseringen av de nye trådløse hodetelefonene, som de kaller AirPods, har kvittet seg med lydutgangen (minijack) på den nye iPhonen.

Eller i alle fall nesten. Apple har for sikkerhets skyld tilføyd en liten ekstrautgang, slik at man fortsatt kan koble til hodetelefoner eller lignende med en kabel.

Leder an på godt og vondt

Selv om det virker paradoksalt, kan den lille utgangen være en formildende gest, ettersom beslutningen om å fjerne lydutgangen allerede har høstet en god del kritikk både blant anmeldere og forbrukere.

At mobilgiganten fjerner lydutgangen er likevel en stor avgjørelse, som bare understreker at den trådløse utviklingen stadig pågår for fullt.

Du kan se et utdrag av presentasjonen av den lydutgangløse iPhonen her:

Bli med på den trådløse bølgen

Hvis du også liker ideen om en mer og mer trådløs hverdag, kan du komme et skritt nærmere denne virkeligheten med Digital FOTO.

Når du bestiller magasinet, kan du nemlig få et sett trådløse Bluetooth-hodetelefoner som enkelt kan kobles til mobilen, nettbrettet eller PC-en.

Hodetelefonene har en rekkevidde på 10 meter og en innebygd mikrofon som lar deg føre telefonsamtaler eller bruke Skype uten å bli forstyrret av kabler.

>Få et supergodt tilbud på et par stilige, trådløse Bluetooth-hodetelefoner.

Kanskje du er interessert i...