OnePlus 8-telefoner

OnePlus 8 Pro kommer i tre forskjellige farger: Onyx Black, Ultramarine Blue og Glacial Green.

© OnePlus

Nyheter fra OnePlus: Fire kameraer, trådløs lading og rask skjerm

OnePlus lanserer to nye modeller, flaggskipet OnePlus 8 og luksusutgaven OnePlus 8 Pro, og begge er lovende på kamerafronten.

16. april 2020 av Sarah Marie Winther

Mindre enn et år etter lanseringen af OnePlus 7-serien kommer nå den kinesiske produsenten med neste generasjon smarttelefoner.

De to nye modellene er flaggskipet OnePlus 8 og toppmodellen OnePlus 8 Pro, og som forgjengerne sine er de utstyrt med et primært kamera med 48 megapiksler og en spesialdesignet Sony-bildebrikke.

Nye OnePlus 8 Pro har også tre kameraer til. Et ultravidvinkelobjektiv med 120 graders synsfelt, et teleobjektiv med 3x optisk zoom og 30x digital zoom, og et kamera som registrerer dybden i bildet og gir en såkalt bokeh-effekt. 

> Les også: Dette er den beste kameratelefonen akkurat nå

Rask skjerm og trådløs lading

Imidlertid er ikke kameraet, som også imponerede i 7-serien, den største nyheten, men den 6,78 tommer store raske skjermen på OnePlus 8 Pro, som har en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. 

Den andre store nyheten er muligheten for rask trådløs lading av OnePlus 8 Pro. Ifølge produsenten tar det bare 30 minutter å la opp telefonen til 50 prosent. Dessuten støtter både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro 5G. 

OnePlus 8 koster fra 8490 kroner, mens OnePlus 8 Pro koster fra 10 490 kroner. De nye modellene lanseres 21. april, men kan bestilles nå. 

> Les også: 6 ting du må vite om kameraet i telefonen din

Kanskje du er interessert i...