Samsung Galaxy Note10+

Den store Samsung Galaxy Note10+ har en skjerm på hele 6,8 tommer.

© Samsung

Samsung Galaxy Note10+ med nye videomuligheter

Samsungs nye flaggskip for smarttelefoner kan filme med et profesjonelt uttrykk, og den store Samsung Galaxy Note10+ har hele fem kameraer.

8. august 2019 av Kristoffer Engbo

Samsung har lansert deres hittil mest kraftige telefoner, Samsung Galaxy Note10 og Samsung Galaxy Note10+, som er store telefoner med en medfølgende penn.

Og de to nye modellene er særdeles velutrustede på kamerasiden. De har et trippelkamera som byr på henholdsvis ultravidvinkel, vidvinkel og tele.

Styr kameraet med pennen

Ultravidvinkelkameraet har en oppløsning på 16,0 megapiksler, mens de to andre er på 12,0 megapiksler. Dessuten har Samsung Galaxy Note10 og Samsung Galaxy Note10+ et frontkamera på 10,0 megapiksler.

Samsung Galaxy Note10+

De tre kameraene sitter over hverandre på baksiden av Samsung Galaxy Note10+.

© Samsung

Den medfølgende pennen kan blant annet brukes som fjernkontroll for kameraet eller til å zoome på avstand når man tar bilder med frontkameraet.

Les også: 3 ting gjør din gamle telefon sexy igjen

Samsung Galaxy Note10 tar opp video med uskarp bakgrunn

Samsung har gjort en del ut av videosiden. Nå kan man blant annet ta opp video med uskarp bakgrunn, og du kan få opptak med flere detaljer ved hjelp av HDR10+-teknologi.

Les også: Dette er den beste kameratelefonen akkurat nå

Mikrofonene kan i større grad fange opp den lyden man vil ha med, for de konsentrer seg om lyden fra det man har zoomet inn på, mens for eksempel bakgrundsstøy blir dempet. Bildestabiliseringen under filmopptak er også forbedret.

Dette koster Samsung Galaxy Note10

Den mest iøynefallende forskjellen på de to telefonene er størrelsen. Samsung Galaxy Note10 har en skjerm på 6,3 tommer, mens skjermen på Samsung Galaxy Note10+ er på 6,8 tommer.

Les også: 5 tips for enda bedre bilder med mobilen

Note+ har også fått et ekstra dybdekamera som imidlertid ikke kan ta selvstendige bilder, men blant annet er med på å gi bedre bilder med uskarp bakgrunn.

De nye modellene kommner i salg 23. august. Samsung Galaxy Note10 har 256 GB og koster 9750 kroner. Samsung Galaxy Note10+ fås med 256 GB for 11 390 kroner og med 512 GB for 12 390 kroner.

Kanskje du er interessert i...