Ny fastvare til full-frame

Både Sony, Nikon og Canon er klare med oppdateringer til noen av sine full-frame-modeller. Det loves f.eks. bedre bildekvalitet og autofokus.

Ved å oppdatere den såkalte fastvaren i kameraet kan du både få rettet feil og forbedret funksjonene, selv om modellene har vært på markedet en stund. Derfor er det gode nyheter til eierne av en rekke full-frame-kameraer i denne uken.

Sony er klar med forbedringer til både Alpha7 og Alpha7R. De får både høyere bildekvalitet, raskere starttid og forbedret autofokus når man bruker kameraene med Sony-objektivet 70-200mm F2.8 G. Du kan hente de nye fastvare-versjonene henholdsvis her og her.

Nikons actionhelt D4 har også fått en oppdatering. Nå kan du bruke CompactFlash-kort med en størrelse på over 128 gigabyte, og nå får man ikke lenger noen feilmelding når XQD-kort og bestemte CF-kort settes i kameraet. Funksjonen AF-On er også blitt fikset, så fokus ikke lengere er låst når man slipper knappen igjen. Du finner den nye fastvaren her.

Canon er klar med en oppdatering til EOS 6D. Her blir det rettet en feil hvor noen bilder ikke ble overført til smarttelefon eller nettbrett når man brukte Canons app EOS Remote. Du finner den nye fastvaren her.

Kanskje du er interessert i...