Nikon D5 er blitt anmeldt

D5 er årets heftigste kamera fra Nikon

Vi har ventet med lengsel på å teste Nikon D5. Nå har vi, som noen av de første, felt vår dom, og du kan lese anmeldelsen allerede nå.

4. mai 2016

Nikon D5 er Nikons soleklare flaggskip. Det store kameraet er utstyrt for harde arbeidsbetingelser, høye hastigheter og vanskelige lysforhold – alt dette er helt sentralt for krevende action-, fugle- og sportsfotografer. Disse parametrene har vi testet ganske nøye, og vi kan bare si det med én gang; kameraet skuffer ikke.

Kameraet knipser 12 bilder i sekundet, og den avanserte autofokusen med hele 153 fokuspunkter fikset utfordringene på en utmerket måte. Vi var også imponert av den høye lysfølsomheten, som byr på ISO-verdier helt opp til ISO 3 280 000. Selv på ISO 102.400 leverte Nikon D5 imponerende gode bilder.

Nikon D5

Hva er så det beste man kan si om D5? Det er nok at i løpet av de ukene vi hadde kameraet til test, så brukte vi det til alt. Det vanlige utstyret ble stående i skapet. Det var D5, som ble med oss ut, og det løste alle realistiske oppgaver optimalt.

Du kan allerede nå lese vår anmeldelse av Nikon D5 i sin helhet i Utstyrsguiden, som du finner her.

Nikon D5

Kanskje du er interessert i...