Canon EOS 5D Mark III

Ny fastvare til Canon EOS 5D Mark III

Nå kan du hente ny intern programvare til EOS 5D Mark III, der en rekke feil er blitt rettet opp, og hvor det er støtte for et nytt objektiv. Det er også ny fastvare til Canon EOS 60D.

21. juni 2012

Canon har nettopp frigitt ny fastvare til speilreflekskameraene EOS 5D Mark III og EOS 60D. Det er begrenset med nyheter i oppdateringen til EOS 60D, som bare retter en feil som kan oppstå på noen kameraer hvor serienummeret ikke blir skrevet korrekt inn i bildenes exif-data. I tillegg retter versjon 1.1.1, som oppdateringen heter, noen feil i de greske, italienske og portugisiske menyene.

Den nye fastvaren til EOS 5D Mark III, versjon 1.1.3, har litt mer å by på. Den retter feil som kan gi underbelyste bilder når man bruker auto-bracketing og autobelysningsoptimering, samt et problem hvor skjermens bakgrunnsbelysning i noen tilfeller ikke slår seg av. Dessuten retter fastvaren en feil hvor kameraet ikke slår seg på hvis man bruker en bestemt kombinasjon av teleobjektiv og telekonverter.

Det er også litt rettelser i den norske menyene, og fastvaren støtter det nye objektivet Canon EF 40mm F2.8 STM, som kommer på markedet senere denne måneden. Man kan selv installere oppdateringene via minnekort – husk bare at kamerabatteriet må være fulladet. Du kan hente oppdateringene her.

Kanskje du er interessert i...