Se bilder fra Pentax’ full-frame

Pentax er på vei med sitt første digitale full-frame-kamera, og nå har de lagt ut bilder, som er tatt med den kommende modellen.

1. februar 2016

Allerede i fjor annonserte Pentax, at de er på vei med et full-frame-kamera, og de har også lansert objektiver, som passer til den store bildebrikken, blant annet D FA 24-70mm F2.8ED SDM WR. Nå har Pentax lagt ut bilder, som er tatt med det kommende kameraet og det nye objektivet samt en rekke andre optikker. Du kan se bildene her. Dessverre kan man ikke se dem i full oppløsning.

Spesifikasjonene for det nye kamerat, som sannsynligvis vil hete K-1, er fortsatt ikke offentliggjort. På hjemmesiden, der Pentax teaser kameraet, er det lagt ut noen produktbilder, der man kan se, at det har en fleksibel skjerm og wi-fi. Man vil kunne bruke DA-objektiver, som passer til firmaets APS-C-kameraer, her blir bildene beskåret.

Kameraet skal komme til våren, og vi regner med at spesifikasjoner med mer blir offentliggjort i forbindelse med den japanske fotomessen CP+ i slutten av februar.

Kanskje du er interessert i...