Europa snytes for nytt Canon EOS-kamera

Canon har annonsert EOS M2, som er en oppdatert versjon av det speilløse systemkameraet EOS M. Det er mange smarte finesser i det nye kameraet. Dessverre kommer det bare på det japanske marked.

5. desember 2013

Tilbake i juli 2012 lanserte Canon sitt første speilløse systemkamera med det nye serienavnet M. Det nye M-systemet kunne både bruke egne M-objektiver og Canons speirefleksobjektiver via en adapter. Etter lang tids stillet, hvor det ikke er kommet til flere objektiver, har Canon nå lansert en oppgradert versjon av kameraet. Det nye EOS M2 skal ha en rask autofokus., og det høres lovende ut. Det var nemlig en svakhet ved EOS M.

EOS M2 bruker samme cmos-sensor som man finner i speilreflekskameraet EOS 100D. Dessuten er det nå innebygd wi-fi. Dessverre har Canon valgt bare å lansere kameraet i Japan, så kunder i Europa og Amerika må se langt etter den nye modellen. Ifølge Canon satses det her i større grad på tradisjonell speilrefleks og ikke minst EOS 100D, som med sin kompakte utforning og fine spesifikasjoner er Canons beste våpen i dette prisnivået. EOS M fortsetter på det europeiske marked.

Kanskje du er interessert i...