Leica M-P (Typ 240) “Grip,”

Special edition Leica-M i rød, ruglete gummi

Leica er kjent for kvalitet og lekkert utstyr til en pris bare eliten kan fordøye. Nå pakker de inn et kamera i gummi og kaller det limited edition.

13. oktober 2016

Husker du følelsen av det ruglete gummimaterialet som brukes på en bordtennisracket?

Hvis du kan liker å ta på bordtennisracketen, så må du ønske deg nye Leica M-P (Typ 240) “Grip,” som er kledd i nettopp dette materialet.

Du må imidlertid bla opp for moroa, for prisen blir snaue 150 000 kroner for dette gummikledde kameraet.

Materialet aldri før brukt på et kamera

Det er den tyske designeren Rolf Sachs som står bak det litt alternative kameraet i Leicas M-serie. Han er begeistret for å ha fått lov til å gi et Leica-kamera et nytt uttrykk, som både er overraskende og funksjonelt, forteller han.

Og selv om kameraet kanskje ligner på noe du hadde forventet å finne i en leketøysbutikk, så skal den ruglete overflate gi et virkelig godt grep om kameraet. Hvordan det ser ut etter et par års bruk med fettete fingre, vet vi foreløpig ikke noe om.

Leica M-P (Typ 240) “Grip,”

Kameraet kommer som et kit med det røde kamerahuset, et Leica Summilux-M 35 mm f/1.4 ASPH objektiv, en Leica SF 40-blits og en spesiell bærereim - alt pakket i en unik, svart eske.

Prisen for hele herligheten blir $14 950 - og veiledende pris i Norge er 149 900 kroner. Det blir bare produsert 79 tennisracket-møter-Leica kameraer, så du kan ikke vente for lenge, hvis du vil slå kloa i det. Reserver det hos Leica her.

Kanskje du er interessert i...