Ta bilder på skiferien uten å gå deg vill

Hvis du vurderer å kjøpe et nytt robust kamera til skiferien eller snorkelturen til varme land, så er Panasonic ute med et friskt forslag. Lumix DMC-FT3 har faktisk innebygd gps, kompass, høydemåler og barometer.

25. januar 2011

Et værbestandig kamera som tåler litt av hvert er absolutt tingen når man er på ferie under ekstreme forhold. Lumix DMC-FT3 er et nytt kamera fra Panasonic på denne fronten. Kameraet kan klare temperaturer ned til -10 grader, ta bilder under vann ned til 12 meters dybde og tåle fall fra to meters høyde.

Det kompakte kameraet, som fåes i friske farger, byr på en oppløsning på 12,1 megapiksler, og har 4,6x optisk zoom, som dekker området 28-128 mm. Modellen har i tillegg innebygd gps, og ganske overraskende er det også både kompass, høydemåler og barometer her. Det er dermed et ideellt kamera for dem som elsker utfordringer i det fri.

Panasonic Lumix DMC-FT3 kan også ta opp video i Full HD, og kameraet kommer med Panasonics spesielle 3-d-funksjon til fotoografering. Kameraet skal etter planen være i butikkene i løpet av mars. Prisen på det robuste vidunderet er ennå ikke fastsatt.

Kanskje du er interessert i...