DJI OSMO+

Nesten som en drone

DJI er, som er en av verdens førende produsenter av kameradroner klare med DJI OSMO+. Det er et håndholdt kamera med innebygd gyro. I tillegg har den nye modellen innebygd zoom.

29. august 2016

Det er ikke engang et år siden droneprodusenten DJI lanserte sitt håndholdte kamera OSMO. Det gjorde det mulig å filme håndholdt like glidende som med droneopptak.

Dette er mulig fordi enheten har innebygd gyro og bildestabilisering konstruert på samme måde som de som sitter i kameradronene.

Nå kommer OSMO+ – og for første gang har et kamera av denne typen også innebygd zoom.

Akkurat som med forgjengeren, kan man bruke skjermen på smartelefonen som skjerm med OSMO+. Den monteres i en fleksibel og robust holder som kan vinkles etter behov.

God på slow motion

DJI OSMO+ er utstyrt med 3,5x zoom, og den dekker brennviddeområdet 22-77 mm. Maksimal blender ved vidvinkelinnstilling er F2.8, mens den er F5.3 på maksimal tele.

Kameraet kan også filme i 4K med 30 bilder i sekundet eller i Full HD med 100 bilder pr. sekund, noe som er perfekt for å filme i slow motion. DJI OSMO+ kan også ta stillbilder i en oppløsning på 12,0 megapiksler.

Kameraet styres med gratis-applikasjonen DJI Go, og den fås til både Android og iOS. I tillegg til å filme og knipse bilder kan du også bruke OSMO+ for å lage timelapse i bevegelse. Prisen vil ligge på ca. 7000 kroner.

Kanskje du er interessert i...