Adobe gir 20% rabatt på Creative Cloud

Adobe gir 20% rabatt på Creative Cloud med Photoshop og Lightroom

Hvis du har kunne tenke deg samtlige av Adobes programmer, bør du slå til nå. Pakken er nemlig satt ned i forbindelse med Black Friday.

22. november 2016

Adobe står bak programmer som Photoshop, Elements og Lightroom, som vi skriver mye om i guidene og kursene våre i magasinet Digital FOTO.

Men porteføljen inneholder mye mer enn de to bildebehandlingsprogrammene, og med Adobes Creative Cloud-pakke kan du jobbe med videoredigering i Premiere Pro, lage layout i InDesign, grafikk i Illustrator, få oversikt med Bridge og mye mer.

> Les også: Nyheter, tips og triks for Photoshop

I anledning Black Friday på fredag, gir Adobe akkurat nå 20% rabatt på den komplette Creative Cloud pakken, så den kan bli din for 472,50 kroner pr. måned det første året.

Enda billigere for studenter

Hvis du er lærer eller student, er pakken enda billigere. Du slipper faktisk unna med 153,75 kroner pr måned det første året. Det er en besparelse på 74% i forhold til normalprisen.

Du kan selvfølgelig også nøye deg med å kjøpe Lightroom og Photoshop for 117,50 kr/mnd som vanlig. Prisen på denne pakken er dessverre ikke ytterligere redusert i denne runden.

> Les også: Nyheter, tips og triks for Lightroom

Du kan kjøpe Creative Cloud hos Adobe på hjemmesiden deres.

Tilbudet gjelder til og med fredag 25. november 2016 - nemlig på Black Friday, hvor du sikkert også kan finne andre gode tilbud for kameravesken.

> Les også: Nyheter, tips og triks for Photoshop Elements

Kanskje du er interessert i...