Håndtering og beskyttelse av personopplysninger

Her kan du lese om hvordan vi håndterer og beskytter dine personopplysninger.

digital-foto.no er en nettside som eies og utvikles av konsernet Bonnier Publications. Derfor er det Bonnier Publications som har ansvaret for å innhente, bruke og beskytte de personopplysningene du oppgir når du besøker noen av våre nettsider.

Følgende erklæring om beskyttelse av personopplysninger gjelder opplysninger som innhentes av Bonnier Publications både via nettsidene og andre steder.

Nyhetsbrev
Når du oppretter en profil, blir du automatisk abonnent på nyhetsbrev fra digital-foto.no. Dersom du allerede mottar nyhetsbrevet, vil du ikke få det to ganger.

Forum og konkurranser
Når du skriver et innlegg eller legger inn bilder på digital-foto.no, godtar du samtidig at DIGITAL FOTO og Bonnier Publications A/S har rett til å offentliggjøre eller på annen måte gjøre bruk av innlegget ditt og bildene dine i trykte og elektroniske medier med tilknytning til DIGITAL FOTO eller Bonnier Publications A/S.

DIGITAL FOTO overvåker ikke systematisk alle blogger og debatter, men følger generelt med i emner og innhold. Derfor er det ekstra viktig at forumet ikke brukes til spam, hets, støtende utsagn eller andre negative ting. 

Kanskje du er interessert i...