Apple-oppdatering gir nye fotomuligheter

Apples nye operativsystem inneholder også oppdateringer på fotofronten, slik at du nå kan redigere direkte i appen Fotos.

12. juni 2015

Med Apples oppdatering av operativsystemet til det nye OS X El Capitan, som nettopp er lansert, får Mac-brukerne en rekke nye muligheter på telefoner, nettbrett og datamaskiner. Et av de nye tiltakene kommer også fotoentusiastene til gode. Apple har nemlig valgt å oppdatere appen Fotos, hvor blinkskuddene lagres, med en rekke redigeringsverktøyer, så du enkelt og greit kan gi bildene dine en oppstrammer med litt bildebehandling. Samtidig støtter det nye systemet verktøyer fra andre programmer, så du kan bruke både Fotos' egne redigeringsmuligheter og verktøyer eller filtre fra andre favorittprogrammer når du arbeider med bildene i Fotos.

Ikke minst har Fotos fått en kraftig gjennomgang på organiseringsfronten, hvor det nå skal være lettere å organisere og håndtere bildebiblioteket. Du kan blant annet tilføre lokasjoner til enkelte bilder og sortere album ut fra dato eller tittel.

Les mer om OS X El Capitan her.

Kanskje du er interessert i...