Bli en ekspert på bilderedigering med hjelp til Lightroom og Photoshop

Bilderedigering kan peppe opp bildene veldig, men det kan være vanskelig å bli dyktig i programmer som Photoshop og Lightroom. Vi gir deg guidede turer i de forskjellige funksjonene og hjelper deg til å bli en ekspert på å redigere bilder.

9. juni 2015

Bilderedigering kan gjøre et godt bilde enda bedre hvis du vet nøyaktig hvilke knapper du skal trykke og vri på. Det høres enkelt ut, men programmer som for eksempel Photoshop og Lightroom har så mange funksjoner at det kan være vanskelig å finne frem overalt. For å gjøre det lettere for deg å få redigert bildene dine har vi samlet en rekke guider som gir deg tips og triks til bilderedigering. Vi hjelper deg med å finne den helt rette lysbalansen og få de perfekte fargene på blinkskuddene dine.

Bilderedigering: Redd de gamle bildene

Partikler i luften, fukt og sollys er hard kost for papirbilder, og de gamle minnene kan være hardt medtatte av tidens tann. Her viser vi hvordan du retter farger og lys i de gamle, analoge bildene ved hjelp av Elements.

Redd de gamle bildene

Få liv i fargene

Se hvordan du optimerer farger og kontrast i et bilde.

Få liv i fargene

Redd en lys himmel

Selv om himmelen er brent ut i bildet, kan detaljene hentes frem med et smart triks i Elements.

Redd en lys himmel

Flottere raw-bilder med kameraprofiler

Når du jobber med raw-filer i Elements, Photoshop og Lightroom, kan du justere både farger, lys og kontrast på én gang ved hjelp av kameraprofiler. Her kan du se hvordan du gjør det.

Les mer

Bilderedigering: Perfekt frilegging i Elements

Se hvordan du enkelt kan lage en flott frilegging i Elements.

Les mer

Tag med Lightroom på farten

Du er ikke lenger bundet til å sitte hjemme foran skjermen for å behandle bildene dine i verdens mest populære raw-konverter. Nå er den nemlig klar som app, så du lett kan forbedre blinkskuddene hvor du enn er.

Tag med Lightroom på farten

Kanskje du er interessert i...