Del bildene på sosiale medier

Bildene dine vises lett frem til familie og venner via de populære sosiale nettverkene. Her viser vi hvordan du gjør det, og vi kommer også med tips om hvilken tjeneste som er best.

De sosiale mediene var i begynnelsen spesielt interessante for unge mennesker. men i dag har vi alle blitt med på fenomenet. De største og viktigste sosiale mediene er en stor del av hverdagens kommunikasjon på det private planet mellom venner og familie, men også på det offentlige plan, f.eks. mellom den amerikanske presidenten Obama eller popsangere som Madonna og alle dem som er interesserte i dem. Alle vesentlige offentlige personer, enten det gjelder en politiker eller en rockesanger, kan få ut budskapet sitt svært raskt og veldig bredt via de sosiale mediene.

Man kan bruke sosiale medier på mange måter, men det mest interessante er naturligvis når det er mulig å legge ut sine egne bilder på en enkel og logisk måte, så man med få klikk kan få respons fra både venner og andre brukere av tjenesten. En av fordelene er at du kan vise frem de flotteste blinkskuddene og med det samme få kritikk og skape en dialog, så du kan bli en bedre fotograf.

Kanskje du er interessert i...