Enda heftigere ACDSee

ACDSees organiserings- og bildebehandlingsprogrammer får nå en ny storebror. ACDSee Ultimate 8 har nye muligheter i bildebehandlingen.

11. desember 2014

Programmene i ACDSee-familien er blitt utvidet med et helt nytt medlem. Det eksisterende ACDSee 18 har avansert organisering og grunnleggende bildebehandling, mens ACDSee Pro 8 foruten den avanserte organiseringen også inneholder raw-konvertering og mer avansert bildebehandling.

Nå kommer ACDSee Ultimate 8, hvor du også kan arbeide med lag på samme måte som i Photoshop. Man kan altså smelte sammen flere bilder, bruke lagmasker til å avgrense hvilke deler av et lag som kan ses, og flytte rundt på rekkefølgen av lagene.

Ifølge det amerikansk/canadiske firmaet kan man dermed klare alle deler av bildehåndteringen i ett program i stedet for f.eks. å organisere i ACDSee 18 og bildebehandle i Elements. Filer i lag kan lagres i det nye acdc-formatet.

Det er også kommet et History-vindu, der man kan gå flere trinn tilbake i bildebehandlingen, og man kan lett se effekten av forskjellige filtre man vurderer å legge på bildene.

Kanskje du er interessert i...