Nye Skylum Luminar 4 fungerer både på Windows- og Mac-maskiner.

© Shutterstock/Skylum

Enkel bildebehandling i nye Skylum Luminar 4

Det nye bildebehandlingsprogrammet Skylum Luminar 4 bruker kunstig intelligens for å forbedre bildene dine. Se hvordan du kan kjøpe det med rabatt.

19. november 2019 av Kristoffer Engbo

Skylum har nettopp lansert nyeste versjon av bildebehandlingsprogrammet sitt Skylum Luminar 4, som byr på mange av de samme mulighetene som for eksempel Lightroom – blant annet raw-konvertering.

I tillegg finner du mange ferdige justeringseffekter som du kan legge til på bildene dine med noen få klikk.

Bytt ut himmelen i Luminar 4

Skylum Luminar 4 har fått flere nye funksjoner som bruker kunstig intelligens. Med AI Sky Replacement kan du bytte ut himmelen med en som er mer spennende, og programmet registrerer selv hvor himmelen er, så du må altså ikke markere den først.

Her er den opprinnelige himmelen byttet ut med en ny fra et av programmets medfølgende eksemplarer.

© Skylum

Programmet bruker også kunstig intelligens til for eksempel å glatte ut hud og få fram mer struktur. 

Funksjonen Portrait Enhancer finner selv ansikter og detaljer i dem, og så kan du bruke skyveknapper til å gjøre øynene hvitere, leppene mørkere og mye mer.

Les anmeldelsen vår av Skylum Luminar 4 her.

Få rabatt på Skylum Luminar 4 i Fordelssonen

Som abonnent på Digital FOTO kan du få rabatt på Skylum Luminar 4. I Fordelssonen får du nemlig en rabattkode du kan bruke når du kjøper programmet på Skylums hjemmeside.

Portrett i Skylum Luminar 4

Portrettfunksjonen i Skylum Luminar 4 finner ansiktene selv, og så bruker man skyveknapper til for eksempel å dempe mørke områder under øynene.

© Skylum

Rabattkoden kan også brukes til programmet Skylum Aurora HDR 19, som brukes til å lage HDR-bilder med ekstra mange detaljer i skygger og høylys. Som abonnent kan du også gå inn i Fordelssonen og få den tidligere versjonen av programmet, Skylum Aurora HDR 2018, i fullversjon helt gratis.

Få rabattkoden din her (bare for abonnenter)

Last ned fullversjonen din av Skylum Aurora HDR 2018 her (bare for abonnenter)

Kanskje du er interessert i...