Fiks bilder online

Vil du lage stilige effekter med få klikk, er internett bedre enn Elements. Vi har funnet de beste tjenestene, og her kan du se hvordan du gjør bilder enda bedre.

6. august 2014

Bildebehandling behøver ikke å være nøyaktige justeringer av lys, farger, kontrast og skarphet ved hjelp av et stort, dyrt bildebehandlingsprogram. På internett er det nemlig massevis av muligheter for å lage artige effekter på bildene, og da alt gjøres via en nettleser, må du ikke installere programmer, og du kan bruke effektene via hvilken som helst maskin som er på internett.

Når programmene ligger på internett, er de alltid fullt oppdaterte med de nyeste funksjonene. Du behøver ikke noen kraftig pc for å bruke dem, og utviklerne har gjort det svært enkelt å få flotte resultater raskt, så med tjenestene kan du ved hjelp av noen ganske få klikk lage effekter som ellers ville kreve flere timers manuelt arbeide i Elements eller Photoshop.

På få sekunder kan man tilføre retroeffekter, slik vi kjenner fra f.eks. Instagram, og utføre justeringer av lys, kontrast, farger, skarphet med mer. Dessuten kan man sette inn rammer, figurer og lignende.

Kanskje du er interessert i...