Flotte fotoeffekter – helt gratis

Nå kan du få glede av noen av de flotte effektene og bilderammene fra programmet Perfect Effects 3 uten å betale en krone.

18. april 2012

Hvis bildene dine trenger et ekstra løft, bør du helt klart vurdere å hente gratisutgaven av programmet Perfect Effects 3, som firmaet onOne Software nettopp har frigitt. Det har ferdige effekter, strukturer og bildeerrammer som vil kle blinkskuddene dine.

Perfect Effects 3 Free-versjonen har mange av de samme funksjonene som ellers ville koste deg cirka 590 kroner for den fulle utgaven. Du kan f.eks. legge flere effekter oppå hverandre og bruke en maske til å styre hvor i bildet effektene skal slå igjennom. Du får 25 effekter å velge imellom, mens fullversjonen har 337 av dem.

I tillegg får du med Perfect Layers, som gjør det mulig å arbeide i lag med f.eks. Lightroom og Aperture. Perfect Effects 3 Free virker både som et selvstendig program og som plug-in til Elements, Photoshop, Lightroom og Aperture. Du kan lese mer på engelsk her, hvor programmet også kan hentes gratis.

Kanskje du er interessert i...