Skannerapper til telefonen
© Shutterstock

Slik bruker du telefonen som skanner

Det er lett å skanne bilder og dokumenter med telefonen.

24. februar 2017

Bilder og dokumenter varer ikke evig. Derfor kan det være smart å kopiere dem. Det gjør du enkelt og helt gratis med telefonkameraet.

I Komputer for Alle 2017/4, som er i salg 23. februar, har vi en artikkel om den glimrende appen CamScanner. Selv om vi er veldig begeistret for nettopp denne appen, viser vi her tre andre skannerapper vi også kan anbefale.

Google Fotoskanner
Fotoskanner er en av de nyeste skannerappene og er veldig enkel i bruk. Først tar du et et bilde av hele motivet, deretter ber appen deg om å markere alle hjørnene på motivet. På den måten setter appen sammen et endelig resultat basert på flere bilder av samme motiv. Fotoskanner fjerner også reflekser fra bildet, så godt det lar seg gjøre. iOS, Android.

Scannable
Scannable minner mye om CamScanner i form og funksjon. Appen er særlig interessant for dem som bruker Evernote. Scannable kan nemlig stilles inn slik at den overføre alle nye skanninger til Evernote, der du kan bla gjennom bildene og dele dem med andre. iOS.

Scannable.

Genius Scan
Genius Scan har ikke verdens beste design, men det hindrer den ikke i å ha gode funksjoner. Når et motiv er skannet, har du mulighet til å endre både farger og formater, slik at bildet kan tilpasses for eksempel formen på et visittkort eller en kvittering. iOS, Android.

Genius Scan.

Kanskje du er interessert i...