Mal for personlig julekort i Photoshop Elements

Med malen vår for Photoshop Elements trenger du bare å legge inn tekst og et eget bilde, og så har du et flott og personlig julekort.

© Digital FOTO

Lag din egne julekort og til og fra-kort

Du kan gjøre julehilsenene dine mer personlige hvis du lager julekort av bilder du har tatt selv. Vi har laget en mal slik at du bare trenger å sette inn ditt eget bilde og din egen tekst.

9. desember 2020

En julehilsen med et bilde du har tatt selv, er en god og enkel måte å gjøre årets julekort ekstra personlige på. Her får du inspirasjon til hvordan du kan lage forskjellige typer hilsener.

Lag forskjellige typer julekort

I mange år har det vært tradisjon å sende julekort til våre kjære i desember, og med tiden har det blitt mulig å lage flere forskjellige typer hilsener.

Du kan for eksempel dem med posten, men du kan også lage et kort som du sender i en e-post. Uansett hva du velger, er det en god idé å kombinere hilsenen med et bilde du har tatt i løpet av året.

Dette gjør nemlig julekortet ekstra personlig, og du får raskt flotte resultater i både Photoshop og Photoshop Elements.

Vi hjelper deg på vei

Imidlertid kan dette være en krevende prosess hvis du er uerfaren innen bildebehandlingens kunst, så derfor har vi her i Digital FOTO laget en mal som du kan laste ned gratis her, hvis du abonnerer på bladet vårt.

Etterpå kan du sende julekortet som en e-post eller skrive det ut og sende det i posten.

Abonnerer du ikke enda, kan du akkurat nå få to numre av Digital FOTO + den nye fotoboken «Bli en bedre fotograf» for bare 88 kroner inkludert porto og ekspedisjon!

Du kan åpne malen i Photoshop og Photoshop Elements. Du trenger bare å fylle ut tekstfeltet og sette inn ditt eget bilde på kartet.  

Digital FOTO julekort mal

Når du laster ned malen, kan du velge om du vil åpne filen i Photoshop eller Photoshop Elements. Deretter fyller du bare ut tekstfeltet og avslutter med å trekke inn bildet ditt på det grå feltet.

© DigitalFOTO

Lag dine egne til og fra-kort

Du kan også imponere hvis du lager egne til og fra-kort til årets julegaver. Små, fine til og fra-kort som har en personligt vri, gjør nemlig gavene dine mer personlige.

Her kan du på samme måte skape flotte resultater i Photoshop og Photoshop Elements, men vil du ha litt hjelp med det, har vi designet noen fine til og fra-kort – med en liten foto-touch, selvfølgelig.

Skriv dem ut på tykt papir, klipp dem ut og sett et personlig preg på gaverne. Du kan laste ned malen her.

> Se videoen: Send et hjemmelaget julekort

Kanskje du er interessert i...