Mal for personlig julekort i Photoshop Elements

Med malen vår for Photoshop Elements trenger du bare å legge inn tekst og et eget bilde, og så har du et flott, personlig julekort.

© Digital FOTO

Lag en personlig julehilsen med gratisguider og maler

Lag dine egne, personlige julekort med videoguiden vår, og ta snarveien med en gratis julekortmal i Photoshop Elements. Vi har også designet et sett til og fra-kort for fotoentusiaster, som du kan laste ned gratis.

19. desember 2017

Fra alle oss til alle dere, de beste fotohilsener – det mener vi helt bokstavelig, for i anledning høytiden gir Digital FOTO en helt gratis videoguide til leserne våre, for å lage flotte, personlige julekort, og gratismaler for julekort og til og fra-kort med en fototvist.

Videoguide for hjemmelagde julekort

I denne videoen viser vi hvordan du enkelt kan lage fotojulekort med dine egne bilder. 

Julekort-mal for Photoshop Elements

Over får du en Photoshop-mal til et flott julekort, hvor du kan sette inn ditt eget bilde og skrive en tekst. Det ferdige kortet kan du sende i en e-post eller skrive ut.

Slik lager du julekortet ditt i Elements

  1. Lst ned filen og lagre den på harddisken. 
  2. Åpne bildet i Photoshop Elements og velg Keep Layers hvis det dukker opp en boks. 
  3. Når bildet åpner seg, velger du Move Tool. 
  4. Klikk deretter i bilderammen og finn et av dine egne bilder som du vil sette inn i rammen. 
  5. Velg Text Tool og marker teksten på venstre side, skriv så for eksempel God jul. Du kan markere teksten og tilpasse størrelsen ved å endre på Size. Hak av. 
  6. Når kortet er klart, lagrer du det som som en jpeg-fil ved å velge File og Save As.... Velg JPEG ved format og klikk på Lagre.

Og så har du et fint julekort som er klart for utskrift og å bli gitt til en du er glad i. 

Med et gavekort på Digital FOTO kan du også gi en gave som gir glede langt inn i det nye året. Du kan også gi gavekort på andre magasiner, klikk på linken og se om det er noe som frister. 

Foto-inspirerte til og fra-kort

Og sist, men ikke minst, har vi designet noen fine til og fra-kort for fotoentusiaster. 

Last dem ned via linken under, skriv dem ut på tykt papir, klipp dem ut og sett ditt eget personlige preg på julegavene i år.

Kanskje du er interessert i...