Nå kan du lære Photoshop fra bunnen av

I vår omfattende videoserie går vi gjennom alt det grunnleggende i den flotte bildebehandlingsprogramvaren, slik at du kan ta enda flottere bilder.

11. september 2023 av Kristoffer Engbo

Photoshop er fullt av muligheter til å forbedre bilder, skape fantastiske effekter og sette sammen bildene dine på nye måter.

Nå kan du lære deg å bruke et bildebehandlingsprogram fra bunnen av. Her i Digital FOTO har vi mer enn 20 års erfaring med programmet, og vi har laget en videoserie som lærer deg alt det grunnleggende.

I videoene i grunnkurset vårt i Photoshop får du en oversikt over brukergrensesnittet, og vi viser deg hvor du finner de viktigste funksjonene. Vi viser deg også hvordan du frilegger, slik at du for eksempel kan sette inn en ny bakgrunn, og hvordan du arbeider i lag, der du kan sette sammen deler av ulike bilder og flytte rundt på dem.

Photoshop kan også bruke kunstig intelligens til å gjøre det enkelt å lage avanserte effekter, og i en av videoene i grunnkurset vårt viser vi deg mulighetene.

Du kan selvfølgelig også forbedre lys, farger og annet i bildene dine, og vi viser deg steg for steg hvordan du gjør de grunnleggende justeringene som løfter bildene dine til nye høyder.

Du kan se en av episodene i serien nedenfor.

Timevis med lesestoff og inspirasjon

Hvis du er interessert i å se resten av videoserien, kan du alltid abonnere på Digital FOTO, der du også får tilgang til alt det andre flotte innholdet i nettuniverset vårt, Fordelssonen.

Her finner du de beste programmene til kameraet ditt med trygg nedlasting. Du finner også et bredt utvalg av artikler, veiledninger og e-bøker som du kan lese når det passer deg.

Du kan også velge å lese i magasinappen vår Wype. Som abonnent kan du lese flere årganger av Digital Foto uten ekstra kostnad.

Da kan du enkelt og bekvemt ta oss med på ferie, på hytta eller i parken og lære mer samtidig.

Akkurat nå har vi en hel haug med tilbud i butikken. Du finner dem alle her.

© Digital FOTO

Kanskje du er interessert i...