E-boken “Bli bedre på Lightroom"

Du kan lese vår nye e-bok om Lightroom på nettbrett, smarttelefon og datamaskin.

© Shutterstock.com

Ny e-bok fra Digital FOTO: Stor guide til Lightroom

Som abonnent kan du nå hente vår nye e-bok med tips, kurs og smarte funksjoner i Lightroom.

12. august 2019 av Kristoffer Engbo

Nå kan du hente vår nye e-bok “Bli bedre på Lightroom”, hvor vi har samlet noe av det beste innholdet fra Digital FOTO om det omfattende bildeprogrammet.

Som abonnent på Digital FOTO kan du fritt hente e-boken, som er på 35 sider og fylt med stoff som gjør det mer effektiv i programmet og gir deg bedre bilder.

> Les mer: Komplett grunnkurs i Lightroom

I e-boken får du blant annet ti kurs hvor vi går gjennom noen av de viktigste funksjonene i organiseringsdelen og viser både grunnleggende og avansert bildebehandling.

Du får også tips til å jobbe enda raskere i programmet, og så får du en enkel metode til å plassere bildene dine på et verdenskart så du alltid vet hvor de er tatt.

Slik får du e-boken “Bli bedre på Lightroom”

E-boken ligger i Fordelssonen, som er vårt avlåste, digitale univers til abonnenter. Her finner du videoer, programmer, ferdige justeringer til Lightroom og Photoshop og mye mer.

Hent e-boken “Bli bedre på Lightroom” her

Er du abonnent, men har du enda ikke adgang, oppretter du bare en profil her. Når profilen er opprettet blir du muligens bedt om å taste inn abonnementsnummeret ditt første gang du vil hente eller se innhold.

Du finner abonnementsnummeret på de innbetalingskortene som følger med bladet.

Kanskje du er interessert i...