Creative Cloud

Fjern tåken i Photoshop

En omfattende oppdatering av Adobes Creative Cloud gir nye funksjoner til Lightroom og Photoshop CC. Det blir også lettere å synkronisere med smarttelefoner.

Den største oppdateringen av Creative Cloud er nettopp lansert, med nye funksjoner i samtlige 15 Creative Cloud-programmer. Det er også fokusert på en bedre sammenheng mellom desktop-programmer og mobile apper. Man kan for eksempel straks fortsette det arbeidet man var i gang med på mobilen, på Mac eller pc og omvendt, da alle innstillinger overføres automatisk.

Lightroom og Photoshop CC har begge fått en ny Dehaze-funktion. Dehaze fjerner tåke og dis fra bilder, også på undervannsbilder, så fargene får dybde og kontrasten står skarpt. Man kan også tilføre Haze til bildene for kunstnerisk effekt.

Samtidig er verktøyet Healing Brush blitt forbedret, så det nu er 120 ganger raskere.

Med oppdateringen introduseres også Adobe Stock, som gir tilgang til 40 millioner bilder og grafiske tegninger. Det er den tidligere stocktjenesten Fotolia, som Adobe har overtatt, som har fått nytt navn. Det koster 288 kroner i måneden for å kunne hente ti bilder hvis man kjøper abonnement i sammenheng med Photoshop og Lightroom.

Les mer her: https://www.adobe.com/no/creativecloud.html

Kanskje du er interessert i...