Adobe lanserer enda en rekke oppdateringer

Ta personligheten med deg i Photoshop

Ny feature gjør det mulig å lagre personlige innstillinger, pensler, fonter, farger og så videre, så det er tilgjengelig uansett hvilken maskinen du jobber på. Der er også andre smarte ting som integrerer mobilen din.

7. oktober 2014

Adobe finner opp en såkalt Creative Profile, hvor man kan lagre fonter, filer, pensler og mye mere, og som så følger en fra app til app, uansett hvilken maskin eller enhet du arbeider på. Det er en bare enkelt av en rekke oppdateringer av Adobes programmer, som nettopp er kommet.

En annen smart feature er muligheten for å lage figurer og pensler ut fra et bilde. Man kan bare ta et bilde med en smarttelefon av et motiv man ser i byen, eller f.eks. tegne noe selv og ta et bilde av det, og så gjør appen det om til en pensel i appen Brush CC eller en figur i skalérbar vektorgrafikk med appen Shape CC. Det krever bare at det er god kontrast i bildet, så teknikken kan skjelne figuren.

Du kan også bruke Color CC, som på samme måte fanger en farge og lagrer den i fargepaletten din.

De tre appene får følge av Photoshop Sketch, innebygd i Photoshop CC og Illustrator CC, hvor man kan male med en rekke nye kreative pensler og hvor man kan lage sine egne.

I tillegg til dette er det mindre oppdateringer til det mobile Lightroom, hvor man nå kan få folk til å legge kommentarer til delte bilder, og Adobe har lansert en utviklingsapp som gjør det lett for it-kyndige å lage flere mobile apper til Adobes univers. Denne appen heter Creative SDK beta.

Kanskje du er interessert i...