Alien Skin Exposure 4

Analog effekt til nye bilder

Amerikanske Alien Skin er klar med en ny versjon av deres plug-in, som raskt kan gi nye bilder effekter fra gammeldags film. Og nå kan du få enda mer realistiske resultater.

19. februar 2012

Med Exposure 4, som den nye plug-in´en heter, kan du med ett klikk velge mellom en lang rekke gammeldagse filmtyper og fremkallingsprosesser, så et nytt digitalt bilde får tilført korn og tilpasset kontrast og farger, så det lynraskt ligner på et bilde tatt for mange år siden. Alien Skin har blant annet tilpasset brukersnittet, slik at man kan se i et eksempelvindu hvordan bildet vil ta seg ut, før man tilfører en effekt.

Som en nyhet er det også kommet til teksturer, som f.eks. Light Leaks, som kan etterligne effekten av at det er sluppet litt lys inn til filmen, så deler av bildet er lysere enn resten. Man kan også tilføre støv og riper til bildene for en enda mer realistisk effekt. Det er også kommet flere muligheter for å justere tonene når man lager effekter med svart-hvite filmer. Exposure 4 virker med Elements 9, Photoshop CS4 samt Lightroom 2 eller nyere versjoner av programmene, og det virker på både Mac OS X 10.6 og Windows Vista eller nyere. Prisen er cirka 1500 kroner.

Kanskje du er interessert i...