Gjør blinkskuddene perfekte

Den kraftige programvarepakken Perfect Photo Suite er snart klar i versjon 9 og gjør det mulig å gå tilbake og endre justeringene dine på et senere tidspunkt. Der er også forbedrede funksjoner til å velge ut områder.

8. september 2014

onOne Software står bak en av de aller beste samlingene av plug-ins når det handler om å forbedre bildene dine og tilføre flotte effekter. Nå er firmaet snart klar med Perfect Photo Suite 9, og det er mange godbiter på vei.

Pakken byr blant annet på den helt nye funksjonen Smart Photo, som gjør det muligt å ændre på alle justeringene dine på et senere tidspunkt når du har lagret bildet. Det minner altså om den måten man arbeider på i f.eks. Lightroom.

Raw-filer blir nu også vist langt raskere enn før i organiseringsdelen av programmet, og verktøy og funksjoner til å velge ut bestemte områder i motivet blitt enda bedre.

Det lokkes også med en ny funksjon til å fjerne støy, og man kan også slippe unna korn i utvalgte partier av bildet som f.eks. bare i skyggene eller høylysene. Perfect Photo Suite 9 kommer i oktober i to versjoner. Basic er et selvstendig program, mens Premium også vrker som plug-in til Photoshop, Lightroom, Elements og Aperture. Prisere blir henholdsvis 565 og 818 kroner.

Kanskje du er interessert i...