Så enkelt kommer du i gang med favorittprogrammet vårt

Det finnes utallige programmer for bildebehandling. Her ser vi nærmere på en av favorittene våre, Lightroom.

14. september 2023 av Klaus Nygaard

Her i Digital FOTO bruker vi mange ulike fotoprogrammer, men en av våre absolutte favoritter er Lightroom. Det kan både holde orden på alle bildene dine og forbedre dem. Det gjør det for eksempel enkelt å finne et bestemt bilde fra en bestemt hendelse.

I den store videopakken går vi gjennom alle de grunnleggende funksjonene for import, organisering og justering. Du lærer blant annet hvordan du sorterer bildesamlingen din, rydder opp og sletter lignende bilder og bruker nøkkelord for å gjøre det lettere å finne igjen bildene dine.

Les også: Se de nyeste tilbudene fra Digital FOTO her

Vi går også gjennom alle de viktige justeringene som løfter bildene dine til nye høyder. Du får blant annet vite hva du skal passe på når du justerer lys, farger og støy.

Nedenfor kan du se en del av videokurset, der vi ser nærmere på lys og farger. 

Timevis med lesestoff og inspirasjon

Hvis du er interessert i å se resten av videoserien, kan du alltid abonnere på Digital FOTO, der du også får tilgang til alt det andre flotte innholdet i nettuniverset vårt, Fordelssonen.

Her finner du de beste programmene til kameraet ditt med trygg nedlasting. Du finner også et bredt utvalg av artikler, veiledninger og e-bøker som du kan lese når det passer deg.

Du kan også velge å lese i magasinappen vår Wype. Som abonnent kan du lese flere årganger av Digital Foto uten ekstra kostnad.

Da kan du enkelt og bekvemt ta oss med på ferie, på hytta eller i parken og lære mer samtidig.

Akkurat nå har vi en hel haug med tilbud i butikken. Du finner dem alle her.

Kanskje du er interessert i...