8-i-1-adapter

Akkurat nå kan 8-i-1-adapteren bli din for 0 kroner når du kjøper to numre av Digital FOTO for 148 kroner inkludert frakt.

Derfor bør du ha en 8-i-1-adapter i kameravesken

Mange av dagens bærbare datamaskiner er så små og tynne at de ofte har betydelig færre porter enn før. Med en USB-hub kan du enkelt få flere utganger til datamaskinen og koble til alle enhetene dine.

25. april 2023 av Nicolai Knudsen

Hvis du har investert i en bærbar PC de siste årene, har du sannsynligvis valgt en lettere og smartere modell enn dem du så i butikkhyllene for 10 år siden.

Du har også sannsynligvis oppdaget at du ikke har like mange utganger på datamaskinen som det var før.

I takt med at datamaskinene er blitt mindre er det nemlig ikke plass til så mange porter lenger. Og dette betyr at det kan være vanskelig å koble til ting som minnekort, skjerm, tastatur, ekstern harddisk og nettverk til PC-en – i hvert fall samtidig.

> Få den nye 8-i-1-adapteren med Digital FOTO. Her ser du hvordan

Utvid PC-en med åtte ekstra porter

Men du kan gjøre noe med problemet selv.

Med Digital FOTOs nye 8-i-1-adapter får du intet mindre enn åtte ekstra tilkoblingsporter til PC-en.

Du kan koble USB-huben til PC-en via en USB-C-port – eller en helt vanlig USB-port ved å bruke adapteren som følger med i esken.

Med denne 8-i-1-USB-huben får du blant annet mulighet til å koble PC-en til et kablet nettverk via nettverkskontakten, til en ekstern skjerm via HDMI-utgangen og til diverse vanlige USB-enheter og USB-C-enheter.

Den har også kortleser til SD og MicroSD, slik at du enkelt kan kopiere bilder fra kameraets minnekort til datamaskinens harddisk.

> Akkurat nå kan du få en 8-i-1-USB-hub i gave når du kjøper to numre av Digital FOTO for 148 kroner. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...