Få adgang til alle Utstyrsguidens anmeldelser i Digital FOTO

Utstyrsguiden rommer flere hundre anmeldelser av fotoutstyr. Her kan du få raskt overblikk og snarveier til ditt neste fotokjøp.

3. oktober 2016

Stativer, skrivere, vesker, bager og objektiver er bare noe av det Digital FOTO har anmeldt gjennom årene, ved siden av kameraer og diverse tilbehør.

Alle anmeldelsene er samlet i Utstyrsguiden, der du raskt kan finne fram til dine ønskede produkter og sammenligne priser og spesifikasjoner.

Du finner Utstyrsguiden fra forsiden av Digital FOTO digital-foto.no ved å velge Utstyrsguiden i menyen eller på test.digital-foto.no.

Rask sammenligning på mobilen

Utstyrsguiden har en rekke produktkategorier som gjør det lettere å søke etter interessante produkter, og når produktene er funnet fram, er det enkelt å sammenligne produktene ved å trykke på knappen Sammenlign.

Det er mulig å sammenligne to til fire produkter. Den nye utgaven av Utstyrsguiden er optimert for bruk på mobilen, så det er mulig å orientere seg i anmeldelsene når du er på farten.

Bruk prissøk

Når du velger menypunktet Tilpass søket, vil det komme en oversikt over de relevante produsentene av den type produkt du er interessert i.

Her kan du også bestemme hvilken prisintervall du ønsker å finne produkter innenfor.

På høyre side er den høyeste prisen et produkt har innenfor kategorien markert, og på venstre side den laveste prisen et produkt har. Bruk de to skyveknappene for å bestemme hvilket intervall du vil begrense søket til.

Utstyrsguiden er vanligvis forbeholdt abonnenter, men den kommende tiden vil den nye versjonen være åpen for alle, så fort deg inn og ta en titt.

I artikkelen, som abonnenter kan laste ned gratis over, får du en detaljert gjennomgang av hvordan du søker fram de riktige produktene i Utstyrsguiden.

Kanskje du er interessert i...