Finn det beste kameraet

Finn det beste kameraet

Vi feirer julen ved å gi alle fri tilgang til vårt omfattende testsenter, hvor du lett kan finne det aller beste kameraet til akkurat deg, eller det billigste fotoutstyret hvis det skal være litt ekstra hygge under juletreet.

21. november 2014

Nå kan du lese våre mange anmeldelser og tester av kameraer, objektiver og fotoutstyr på hjemmesiden helt gratis, så det er lett å finne det perfekte produktet til akkurat deg i en fart. Det gjøres i Utstyrsguiden, som man vanligvis må være abonnement for å få tilgang til, men frem til januar kan alle sjekke de over 430 anmeldelsene helt gratis, så skynd deg å prøve det allerede i dag.

> UTSTYRSGUIDEN

Man kan selvfølgelig søke alt etter kameramerke og prisnivå, så det er altså enkelt å finne det beste speilreflekset fra Canon til f.eks. høyst 7000 kroner, eller det neste objektivet til Nikon-kameraet. Men ikke nok med det. Du får selvfølgelig også tilgang til å lese hele anmeldelsen av det utstyret du har sett deg ut, og det er lett å sammenligne de tre beste kandidatene side om side.

I løpet av januar må du som nevnt være abonnent på Digital Foto for å få glede av Testsenteret, men husk at et abonnement gir deg tilgang til alt dette eksklusive innholdet: *** Utstyrsguiden: Sammenlign nye kameraer og fotoutstyr selv * Hundrevis av kurs om fototeknikk og bildebehandling * Videoer som lærer deg å bli en enda bedre fotograf * Ditt eget fotoalbum på nettet via 123-hjemmeside * Onlinebackup av bildene dine via keepit * Du får også bladet portofritt med posten.**

> Bestill et abonnement her og få tilgang til alt sammen.

Kanskje du er interessert i...