Kvinne med paraply i mørket

Canons nye fotokonkurranse vil nok få mange fotoentusiaster opp av stolen – du kan nemlig vinne fotopremier for over 140 000 kroner. 

© Canon/Lorenz Holder

Canon lanserer ny konkurranse for ambisiøse amatørfotografer

Konkurransen har fått navnet Redline Challenge, og det står blant annet Canon-utstyr for over 140 000 kroner på spill.

26. mars 2021 av Sarah Marie Winter

Har du lyst på en utfordring – og kanskje også litt nytt og flott kamerautstyr? Da må du lese videre, for Canon har nettopp lansert en helt ny konkurranse.

Konkurransen heter Redline Challenge, og den skal inspirere og motivere fotoentusiaster over hele verden til å utfordre seg selv, tenke kreativt og komme i gang med å fotografere. 

Konkurransen kommer til å gå over lang tid og med forskjellige temaer. Det første temaet er «Light in the dark», altså lys i mørket – om det så er neonskilt i byen, stjerner, portretter eller lysmaling. 

Billys sløret med lang lukkertid

Det finnes flere gode grunner til å delta i Canons nye fotokonkurranse. Under kan du lese om det flotte utstyret du kan vinne. 

© Canon/Lorenz Holder

Rå premier på spill

Er du så heldig å vinne, kan du sannsynligvis legge ut alt det gamle utstyret ditt for salg på Finn.no. Premien er nemlig en komplett fotopakke til en verdi på over 140 000 kroner, så du kan fortsette den gode utviklingen.

Du får både et Canon EOS R5, et RF 15–35mm F2.8L, et RF 28–70mm F2.8L, et RF 70–200mm F2.8L, en Speedlite EL-1 blitz og en imagePROGRAF PRO-1000 fotoskriver.

Vinneren får i tillegg et personlig fotooppdrag av den prisvinnende Canon-ambassadøren Lorenz Holder – samt råd og veiledning av fotografen for å gjennomføre det.

Du kan sende inn opptil 20 bilder pr. utfordring, og bildene trenger ikke å være tatt med et Canon-kamera.

Fristen for å delta i den første utfordringen er 31. mai, og du kan sende inn bidrag på Canons hjemmeside her

Kanskje du er interessert i...