Digital Foto-fotograf vinner pris

Bladets skribent og fotograf, Karsten Bidstrup, har vunnet en flott tredjeplass i konkurransen Dog Photographer of the Year.

18. februar 2015

For første gang noensinne har en av våre egne medarbeidere plassert seg blant de tre beste i verdens største hundefotokonkurranse, Dog Photographer of the Year. Fotografen er nemlig Karsten Bidstrup, som vant tredjeplassen i kategorien Dogs at Work.

I konkurranse med 13 000 andre innsendte bilder slapp Karsten Bidstrups action-bilde av hardtarbeidende trekkhunder fra Lappland igjennom nåleøyet i den velrenommerte fotokonkurransen. For tiende år på rad har et panel av engelske toppfotografer, representanter for den engelske kennelklubben og Samsung valgt ut verdens beste hundebilder i syv forskjellige kategorier: Portrait, Puppies, Man´s Best Friend, Assistance Dogs and Dog Charities, I love Dogs Because, Dogs at Play og Dogs at Work.

Foruten tredjeplassen i kategorien Dogs at Work klarte Karsten Bidstrups fire andre innsendte bilder seg fantastisk igjennom den tøffe utvelgelsesprosessen og karakteriseres av panelet som "runner-ups" til de vinnende bildene. Alle vinnerbilder stilles ut i Kennel Club Art Gallery, som er beliggende i Clarges Street, Piccadilly, London frem til den 27. mars 2015. Du kan også se alle bildene her.

Kanskje du er interessert i...