Slik deltar du

Nå starter Nordens største fotokonkurranse, hvor du kan bli den neste toppfotografen. I år er premiebunken enda større enn før, og du kan øke mulighetene dine via Facebook.

1. september 2014

Årets tema: De 4 årstider

Vinter: Her er vi ute etter skikkelig vinterstemning. Det kan være kveldsbilder med gatelykter i snøen, familien i akebakken, dyreliv, landskaper, snøploger på jobb, eller kanskje bilder av frost på en rute.

Vår: Vårstemningen kan fanges med makrobilder eller bilder av skogen som er kledt i lysegrønt, men det kan også være av menneskeliv når vinterjakkene endelig er borte, og dagene begynner å bli lengre.

Sommer: Her kan det handle om bilder av mennesker ved stranda eller kveldsstemningen når man sitter utendørs til langt utpå natta. Det kan også være feriebilder fra en reise eller blomstrende enger.

Høst: Skogen er kledd i helt nye farger, og de visne bladene ligger i gatene, noe som er verdt å fange på denne årstiden. Du kan også utnytte den lave sola til spektakulære bilder eller utnytte regn og blåst.

### DELTA I NM14

Slik deltar du

Du kan maksimalt delta med fem bilder. Størrelsen må være minst 900 piksler på lengste side, men gjerne større. Gå til digital-foto.no/nm14, der du kan laste opp bildene. Skriv også litt om dem. Du må sende inn bildene dine før den 10. november 2014 klokken 9.00. Da avsluttes konkurransen.

Slik stemmer du Du kan være med på å avgjøre hvilket bilde som blir kåret til brukernes favoritt ved å stemme på andres bilder. Samtidig kan du delta i konkurransen om et abonnement på et våre blader. Under hvert bilde finner du en Stem-knapp, og når du klikker på den, har du avgitt stemmen din. Du kan stemme én gang på hvert bilde, og du må avgi stemmene dine innen den 10. november 2014 klokken 9.00, Da avsluttes nemlig konkurransen.

Avgivning av stemmer på bilder til premien Brukernes Favoritt:

  • Du kan ikke stemme på ditt eget bilde

  • Du kan bare stemme på samme bilde én gang

  • De som ikke oppretter en profil på våre hjemmesider, kan selvfølgelig ikke delta i konkurransen, da vi ikke kan komme i kontakt med dem hvis de vinner. Bilder fra vedkommende slettes automatisk etter 24 timer, og man kan ikke stemme på dem.

  • Antall stemmer vises ikke på bildene. Det tallet du ser i snakkeboblen er antall kommentarer.

Del bildene dine på Facebook I år har vi gjort det lett for deg å dele bidragene dine på Facebook. Husk å gjøre vennene dine oppmerksomme på at du er med, så de kan stemme på bildene dine. De kan også dele stemmen sin med sine venner, så bildet ditt får enda mer oppmerksomhet.

PREMIE TIL BRUKERNES FAVORITT

De fem beste bildene velges ut av en profesjonell jury, men det er også en premie til det bildet som får flest stemmer på vår hjemmeside. Fotografen bak brukernes favoritt vinner et splitter nytt speilreflekskamera med optikk. Canon gir nemlig bort et EOS 1200D med objektivet EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS II. REKORD-PREMIESUM

STEM OG VINN - Ekstra premie

Blant de brukerne som stemmer på bilder i Nordisk mesterskap, trekker vi et seks måneders abonnement på et valgfritt blad fra Bonnier Publications. Vinneren kan velge mellom Illustrert Vitenskap, National Geographic, Gjør Det Selv, Komputer For Alle, I Form eller en av de andre totalt åtte titlene vi gir ut.

Röstning på bilder för vinsten Användarnas favorit: * Du kan inte rösta på din egen bild * Du kan bara rösta på samma bild en gång * De som inte skapar en profil på vår webbsajt kan inte delta i tävlingen, eftersom vi då inte kan komma i kontakt med dem ifall de vinner. Deras bilder raderas automatiskt efter 24 timmar, och man kan inte rösta på dem.

Antalet röster visas inte på bilderna; siffran du ser i pratbubblan är antalet kommentarer.

### DELTA I NM14

Kanskje du er interessert i...