Vinn et Canon EOS 60D

Eller hva med en skiferie eller en reise for to til Roma? Det er flotte premier for bildene dine hvis du sender dem inn til en av de mange fotokonkurransene som pågår rundt omkring. Her er tre konkurranser som alle gir premier og som er gratis å delta i.

27. februar 2011

Elsker du å fotografere undulaten, katten eller hunden din og bildene blir gode, har du muligheten til å vinne et Canon EOS 60D til over 7000 kroner. Du får også et Lensbaby potrettkit på toppen. Det er også et objektiv fra Lensbaby til nummer to og tre.

Bildene dine må likevel være i særklasse for å vinne, da arrangørene og dommerne er brødrene Will og Matthew Burrad-Lucas, som er profesjonelle dyrefotografer.

Deadline er den 11. mai 2011. Les mer om konkurransen her.

Kan du fotografere et eksempel på hvordan Europa ville sett ut uten diskriminering, kan du vinne en ukes reise for to personer til Roma. Det er Amnesty International som gir bort den lett forståelige premien til det vanskelige emnet. Juryen er oss alle sammen, fordi bildene legges ut på facebook, der man kan stemme på det man synes er best.

Fristen er den 31. mars 2011, og du kan lese mer om konkurransen her.

Den siste konkurransen foregår hele tiden, og her er det ingen tidsfrist. Det er her i DIGITAL FOTO, der du i hvert nummer har muligheten til å få bildet ditt trykket i Galleriet. Månedens beste vinner et zoomobjektiv og æren av å fylle en dobbeltside, mens alle andre bilder som trykkes i Galleriet, vinner en batterilader.

Les hvor enkelt det er å delta i DIGITAL FOTO, som nettopp er kommet ut.

Kanskje du er interessert i...